O nama

Pogrebno poduzeće i cvjećarnica Hrvojka osnovani su još davne 1981.g. i to prvobitno kao prva cvjećarnica u gradu da bi kasnije postali prvo privatno pogrebno poduzeće u Trogiru.

Već dugi niz godina prilazimo poslu sa pijetetom i dubokim poštovanjem prema Vašim najmilijima te organiziramo ceremonije sprovoda, pokopa i odavanje počasti umrlima na zahtjev rodbine, u skladu s religijskim i kulturnim običajima i posljednjim željama pokojnika, a uz minimalno ometanje rodbine u njezinom žalovanju.

Cvjećarnica, koja se nalazi u sklopu poduzeća, omogućava nam pružanje kompletne usluge organizacije sprovoda od preuzimanja i prijevoza pokojnika i svih popratnih radnji pa do izrade cvjetnih aranžmana i vijenaca.

U svom poslu prilagođavamo se Vašim potrebama i željama, a dugogodišnja tradicija i predanost radu omogućili su nam sticanje velikog iskustva i brojnih partnera diljem Hrvatske i Europe te nas učinili prepoznatljivima po kvaliteti pruženih usluga.

Pogrebno poduzeće Hrvojka obavlja pogrebne usluge (preuzimanje, opremanje i prijevoz umrle osobe do mjesta ukopa) na području cijele Republike Hrvatske i u Europskoj uniji.


 Galerija

.