O nama

Pogrebno poduzeće i cvjećarnica Hrvojka osnovani su još davne 1981.g. i to prvobitno kao prva cvjećarnica u gradu da bi kasnije postali prvo privatno pogrebno poduzeće u Trogiru.

 

Već dugi niz godina prilazimo poslu sa pijetetom i dubokim poštovanjem prema Vašim najmilijima te organiziramo ceremonije sprovoda, pokopa i odavanje počasti umrlima na zahtjev rodbine, u skladu s religijskim i kulturnim običajima i posljednjim željama pokojnika, a uz minimalno ometanje rodbine u njezinom žalovanju.

 

Cvjećarnica, koja se nalazi u sklopu poduzeća, omogućava nam pružanje kompletne usluge organizacije sprovoda od preuzimanja i prijevoza pokojnika i svih popratnih radnji pa do izrade cvjetnih aranžmana i vijenaca.

 

U svom poslu prilagođavamo se Vašim potrebama i željama, a dugogodišnja tradicija i predanost radu omogućili su nam sticanje velikog iskustva i brojnih partnera diljem Hrvatske i Europe te nas učinili prepoznatljivima po kvaliteti pruženih usluga.

 

Pogrebno poduzeće Hrvojka ima koncesiju za obavljanje pogrebnih usluga (preuzimanje, opremanje i prijevoz umrle osobe do mjesta ukopa) te obavlja pogrebne usluge na području Republike Hrvatske i u inozemstvu.

 


 

 

 Galerija

 

 

 .